Program 2024

 Billettsalget åpner fredag 23. august kl. 12.00

 

Tuva Syvertsen

TORSDAG 10. OKT KL. 19.00 // DRAMMEN

 

Årets åpningskonsert blir helt spesiell – STUA presenterer Tuva Syvertsen, i duo-format med venn og musikerkollega, Erik Sollied. Vi kan garantere musikalitet, humor og formidling på et meget høy nivå!

Tuva Syvertsen er frontfigur, vokalist og felespiller i Valkyrien Allstars, som hun startet sammen med Ola Hilmen og Erik Sollied. Sammen med Erik Sollid vant hun Edvard-prisen i 2015 i åpen klasse for musikken til Valkyrien-albumet «Farvel slekt og venner». 

Håkon Kornstad

FREDAG 11. OKT KL. 1900 // DRAMMEN

 

Det er ikke veldig mange her i verden som har tatt steget fra jazzsaksofonist til operasanger, og om mulig enda færre som kan slippe unna med det. Men Håkon Kornstad skøyter på tynn is med den aller største selvfølgelighet. 

Som saksofonist er han et unikum med tone og kontroll som få kan måle seg med. Som sanger er han en lyrisk tenor som veksler mellom italiensk operabravur og vakker, nordisk tilbakeholdenhet.

Festivalen STUA logo

loading…

FREDAG 11. OKT KL. 2100 // DRAMMEN

 

Informasjon om artist kommer snart

Torgeir Waldemar

LØRDAG 12. OKT KL. 1400 // LIER

 

Som en del av sin høstturné, stikker Torgeir Waldemar innom ei stue i Lier lørdag 12. oktober! Få med deg følsom, upolert og ærlig americana. 

Torgeir Waldemar har spilt i Austin, turnert Europa rundt, fylt Rockefeller og i 2022 trollbandt Waldemar et fullsatt Operahus i Oslo med en storslått konsert. Albumet fra livekonserter, «At the Opera», ble sluppet i april i år.

Festivalen STUA logo

loading…

LØRDAG 12. OKT KL. 1700 // LIER

 

Informasjon om artist kommer snart

Fat Fred & the Possumhunters

LØRDAG 12. OKT KL. 2000 // LIER

 

Denne stua kommer til å bli fylt av en salig blanding av rockabilly, blues, swing, rock’n’roll, med spor av både New Orleans, Nashville og Austin. Ta på deg festgliset og bli med når Fat Fred & the Possumhunters river ned tapeten og avslutter årets STUA-festival!

«Fat Fred & The Possumhunters er blant våre favoritt scenegjengangere – hver gang de gjester oss, får hørerne en maktoppvisning i nær totalitær sjangerutfoldelse, pur spilleglede og energi som burde vært offentlig tilgjengelig på apotek. Dette er en skikkelig dose analog rockabilly på høygir!» – Bucklyes Scene, Oslo